Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Seminar de informare la Tulcea

Seminar de informare la Tulcea
Data: 8 aprilie, 2013

Joi, 11 Aprilie a.c., între orele 16.30 – 19.00, vă invităm să participați la seminarul de informare cu tema "Antreprenoriatul: profesie sau mod de viață?", care va avea loc la Hotel Delta, în Municipiul Tulcea.

Sunteți întreprinzători (cu sau fără experiență), manageri, cadre de conducere, angajați ai instituțiilor publice sau private? Vă așteptăm să dezbateți împreună cu speakerii invitați cultura antreprenorială autohtonă și pașii catre trebuie făcuți pentru a atinge succesul în afaceri.

Agenda seminarului poate fi descărcată de aici.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.