Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: A demarat prima sesiune de transfer transnațional de bune practici și know-how în afaceri

A demarat prima sesiune de transfer transnațional de bune practici și know-how în afaceri
Data: 11 aprilie, 2011

O echipă de zece traineri și experți români în domeniul managementului se află la Londra, în perioada 10.04.2011 – 16.04.2011, în vederea participării la sesiunea de transfer de bune practici și know-how în afaceri realizată de furnizorul britanic de servicii de consultanță MSK Global Training. Cursanții fac parte dintr-un grup de 20 de traineri profesioniști care, după stagiul de pregătire în Marea Britanie, vor transfera, la rândul lor, cunoștințele și informațiile dobândite de la partenerul englez către o rețea formată din 64 de experți multiplicatori, repartizați în cele opt regiuni de dezvoltare ale țării. Prin organizarea de programe de specializare în domeniul afacerilor, experții multiplicatori vor contribui la dezvoltarea competențelor manageriale a cel puțin 960 de persoane active care fie doresc să devină întreprinzători privați, fie sunt manageri, fie au deja propria firmă și doresc să își perfecționeze cunoștințele profesionale și abilitățile de antreprenori. Asistența acordată celor ce doresc să își dezvolte competențele antreprenoriale – studenți, manageri, întreprinzători, angajați, șomeri - va fi gratuită.

Sesiunea de transfer de bune practici și know-how în domeniul antreprenoriatului, care se desfășoară la Londra în perioada menționată, se circumscrie programului "Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România", realizat în parteneriat de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje – IRECSON (coordonator de program) și compania britanică de consultanță în afaceri și training MSK Global Training. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale".
Profile traineri

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.