Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Prima promoție STEPS

Prima promoție STEPS
Data: 16 ianuarie, 2012

Primilor 218 absolvenți ai programului de instruire în afaceri cu know-how britanic „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“  le-au fost decernate diplomele de pregătire în antreprenoriat.


Sâmbătă, 21 ianuarie a.c., au avut loc la București, Iași, Călărași, Constanța, Craiova, Tg. Mureș, Cluj-Napoca și Reșița, festivitățile de decernare a diplomelor de absolvire a cursurilor de antreprenoriat cu know-how britanic, organizate de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje IRECSON în parteneriat cu compania de consultanță în afaceri MSK Global Training din Marea Britanie în 2011.

Evenimentele din toată țara marchează debutul ca întreprinzători privați atestați a 215 persoane - prima promoție de absolvenți ai unui program pilot de pregătire în domeniul antreprenoriatului în care experiența practică de business a lectorilor români se împletește cu atât de necesarele abilități în domeniul relațiilor interpersonale (soft skills), abilități menite să transforme orice relație de afaceri într-o experiență profitabilă pentru toți partenerii implicați.

Pe parcursul celor șase săptămâni de cursuri, desfășurate în perioada 15.10.2011 – 20.11.2011 în cele opt regiuni de dezvoltare ale României, participanților li s-a oferit șansa de a se forma ca antreprenori profesioniști, cu sprijinul lectorilor STEPS, ei înșiși întreprinzători privați. Colaborarea dintre cursanți și consultanții STEPS nu se încheie odată cu absolvirea de către cei dintâi a programului de pregătire, aceasta continuând în cadrul sesiunilor de consultanță ce vor avea loc pe toată durata proiectului. 

 
Prima promoție de tineri antreprenori STEPS de la Tg.Mureș, absolvenți ai programului de pregătire în domeniul afacerilor cu finanțare europeană.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.