Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Întâlnire de lucru între echipa de proiect și responsabilii regionali

Întâlnire de lucru între echipa de proiect și responsabilii regionali
Data: 17 iunie, 2011

Pe data de 17 iunie a.c., la București, a fost marcată o nouă etapă a programului de pregătire în domeniul afacerilor „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“. Este vorba despre întâlnirea de lucru dintre echipa de proiect, condusă de prof.dr. Dumitru Porojan, project manager STEPS, președinte al Institutului Român de Cercetări Economico – Sociale și Sondaje IRECSON, principal partener în proiect și cei opt responsabili regionali selectați în vederea demarării activităților de informare și selectare a persoanelor active cu vocație antreprenorială care doresc să își consolideze formarea în domeniul afacerilor. Agenda întâlnirii a fost dominată de propuneri și dezbateri privind strategiile optime de abordare a potențialilor participanți la seminariile de informare și cursurile de antreprenoriat, strategii centrate pe punerea în valoare a beneficiilor certe ce revin reprezentanților grupului țintă ca urmare a participării la program. Avantajul cheie îl reprezintă know-how-ul britanic în domeniul afacerilor furnizat de compania internațională de consultanță MSK Global Training, originară din Marea Britanie, partener în proiect alături de IRECSON

Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS„ ofertează piața autohtonă a programelor de formare în antreprenoriat cu un pachet complet și la standarde calitative internaționale, de cursuri gratuite destinate persoanelor care doresc să înceapă o activitate independentă sau să inițieze o afacere, indiferent de statutul lor actual (angajați, șomeri, studenți), precum și întreprinzătorilor privați care urmăresc să își îmbunătățească competențele antreprenoriale și manageriale în vederea adaptării cu succes și costuri minime la transformările impuse mediului de afaceri autohton de criza economico-financiară. 

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenție 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”. Valoarea totală a proiectului este de 19.184.569 lei, din care 16.445.668 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din Fondul Social European.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.