Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Întâlnire de lucru STEPS

Întâlnire de lucru STEPS
Data: 6 decembrie, 2011

Pe 10 decembrie a.c., la Bucuresti, va avea loc intalnirea echipei de proiect STEPS cu cei opt responsabili regionali din cadrul proiectului, persoane cheie in organizarea evenimentelor locale si selectarea grupului tinta caruia i se adreseaza programul de pregatire in domeniul antreprenoriatului.
Pe agenda intalnirii figureaza analiza activitatii si a indeplinirii indicatorilor de performanta stabiliti prin proiect pentru anul 2011, precum si programul seminariilor de informare si cursurilor de antreprenoriat de anul viitor.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.