Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Săptămâni de activitate intensă pentru cursanții STEPS

Săptămâni de activitate intensă pentru cursanții STEPS
Data: 14 noiembrie, 2011

Calendarul proiectului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS" conține, ca repere majore pe perioada noiembrie – decembrie 2011, seminarii de informare în domeniul antreprenoriatului, cursuri de antreprenoriat și consultanță acordată absolvenților programului.

Următoarele seminarii de informare vor avea loc la Reșița (17 nov, Best Western Hotel), Iași (21 nov, Hotel Ramada) și București (25 nov, Hotel Rin Central). Cursurile de antreprenoriat, demarate în luna octombrie, se vor finaliza pe 20 noiembrie a.c. cu un examen practic, constând în elaborarea unui plan de afaceri. Examenul va avea loc la aceeași dată - 26 noiembrie, în toate regiunile de dezvoltare ale țării.
În ianuarie 2012, se vor desfășura sesiuni de consultanță de afaceri pentru absolvenții programului STEPS care doresc să demareze o afacere.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.