Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Seminar de informare STEPS la Reșița

Seminar de informare STEPS la Reșița
Data: 14 noiembrie, 2011

Joi, 17 noiembrie 2011, între orele 17 și 19, Best Western Hotel Rogge din Reșița găzduiește seminarul de informare “De la idee la succes: elemente necesare pentru a construi și dezvolta o afacere”, organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“. La eveniment participă antreprenori, persoane care intenționează să demareze o afacere, manageri și consultanți de business.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.