Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Bucureștenii și clujenii domină topul interesului pentru antreprenoriat

Bucureștenii și clujenii domină topul interesului pentru antreprenoriat
Data: 7 noiembrie, 2011

La capitolul seminarii de informare în antreprenoriat, peste 81 de persoane ce îndeplinesc cerințele grupului țintă vizat de activitățile din proiect (respectiv doresc să înceapă o activitate independentă, să inițieze o afacere, indiferent de statutul lor actual - angajați, șomeri, studenți, sau să își îmbunătățească competențele antreprenoriale și manageriale) sunt din București. Urmează, în ordinea interesului manifestat, Regiunile Sud-Est, Nord-Est, Nord-Vest, Sud-Vest. Regiunile Sud-Est și Centru.
Cât despre cursurile de antreprenoriat demarate la mijlocul lunii octombrie a.c., Regiunea Nord-Vest a preluat conducerea, cu 74 de inscrieri online, cărora li se adaugă și înscrierile directe la responsabilul regional. Bucureștenii și ilfovenii se află pe poziția secundă, cu peste 64 de inscrieri online. Următoarele regiuni de dezvoltare sunt, în ordine, Sud-Est, Nord-Est și Sud-Vest.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.