Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Seminar de antreprenoriat STEPS la Craiova

Seminar de antreprenoriat STEPS la Craiova
Data: 24 octombrie, 2011

Joi, 27 octombrie a.c., la Craiova, hotel Europeca, începând cu ora 10 a.m., are loc seminarul de informare în domeniul antreprenoriatului“De la idee la succes: elemente necesare pentru a construi și dezvolta o afacere”. Evenimentul va reuni specialiști în antreprenoriat, finanțatori de afaceri mici și mijlocii, antreprenori și persoane cu vocație antreprenorială, obiectivul urmărit fiind informarea corectă a tuturor celor ce doresc să facă afaceri pe cont propriu despre oportunitățile reale de business din România. Vor răspunde întrebărilor din domeniul antreprenoriatului domnul Laurențiu Ivanovici – specialist în programe de micro-finanțare pentru afaceri în agricultură, Camera Agricolă Dolj, domnul Leontin Brașoveanu – consultant în inițierea și finanțarea afacerilor din fonduri publice nerambursabile, consilier OITMMC Craiova și domnul Gabriel Vârtopeanu - expert Team Europe.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.