Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Cursuri de antreprenoriat STEPS, în desfășurare în toată țara

Cursuri de antreprenoriat STEPS, în desfășurare în toată țara
Data: 7 octombrie, 2011

În perioada 15 octombrie – 20 noiembrie a.c. se desfășoară, la nivelul celor 8 regiuni de dezvoltare ale țării, cursurile de antreprenoriat STEPS. Timp de 6 weekend-uri succesive persoanele interesate de dobândirea informațiilor necesare dezvoltării afacerilor private proprii sunt invitate să participe la un valoros transfer de know-how antreprenorial, alături de lectori cu expertiză practică în domeniul afacerilor. Cursurile au loc simultan în București, Călărași, Constanța, Târgu Mureș, Iași, Cluj, Craiova și Reșița. Pentru detalii, consultați secțiunea „Cursuri de antreprenoriat”.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.