Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Stiri si comunicate: Vă așteptăm la primul seminar de antreprenoriat STEPS!

Vă așteptăm la primul seminar de antreprenoriat STEPS!
Data: 3 octombrie, 2011

Vineri, 7 octombrie 2011, începând cu ora 09.30 a.m., la RIN GRAND HOTEL din București, are loc primul seminar de informare în domeniul antreprenoriatului, organizat în cadrul programului de pregătire în domeniul afacerilor „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“. Organizatorii seminarului vă invită ca alături de echipa de lectori și consultanți în antreprenoriat STEPS să faceți primul pas către statutul de întreprinzători privați, acela al informării corecte despre ce înseamnă să fii om de afaceri în România și cum poți reuși să ai succes pe cont propriu. Tema seminarului este „De la idee la succes, elemente necesare pentru a construi și dezvolta un business”.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.