Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Media: Arhiva

Un nou ciclu de cursuri de antreprenoriat STEPS incepe pe 20 aprilie 2013

finantare.ro - Data: 12 aprilie, 2013

Antreprenoriatul este, in ziua de azi, mai mult decat o cale de obtinere a veniturilor dintr-o activitate independenta. Mediul de afaceri este tot mai concurential, clientii tot mai sofisticati, ideile noi si profitabile tot mai dificil de identificat, iar piata din ce in ce mai extinsa, depasind granitele locale.

Link: finantare.ro

Seminar de informare in antreprenoriat la Iasi

finantare.ro - Data: 12 aprilie, 2013

Este antreprenoriatul similar unui loc de munca (cu diferenta ca antreprenorul nu are “sef”) sau acapareaza toate aspectele vietii unui intreprinzator, atingand atat planul personal, cat si pe cel profesional?

Link: finantare.ro

Seminar de informare in antreprenoriat la Targu Mures

finantare.ro - Data: 12 aprilie, 2013

A afectat criza economico-financiara mediul antreprenorial din Romania? Sau, pentru intreprinzatorii romani, obstacolele si provocarile sunt de alta natura? Cat de importanta este perseverenta in ecuatia succesului profesional? Care este reteta britanica pentru a deveni un intreprinzator de cursa lunga?

Link: finantare.ro

Profesie sau mod de viață? – o întrebare care țintește antreprenoriatul

Mesagerul de Bistrita-Nasaud - Data: 19 martie, 2013

Profesie sau mod de viață? – o întrebare care țintește antreprenoriatul

Seminarul cu tema din titlu a grupat un auditoriu interesat format din persoane care activează ca antreprenori, care urmăresc să-și îmbunătățească competențele antreprenoriale ori care doresc să înceapă o activitate independentă (fie ei, în prezent, angajați, șomeri ori studenți).

Link: Mesagerul de Bistrita-Nasaud

Bistriteanul.ro: Retetele succesului

bistriteanul.ro - Data: 13 martie, 2013

Este antreprenoriatul o carieră sau un mod de viață? Cât de importantă e dezvoltarea personală în ecuația succesului profesional? Care este rețeta britanică pentru a deveni un întreprinzător de cursă lungă? Răspunsurile: joi, 14 martie, la Hotel Bistrița, de la ora 11.00.

Link: bistriteanul.ro

Radio Iasi: 28 de vasluieni vor urma cursuri de antreprenoriat

Radio Iasi - Data: 26 martie, 2012

Un numar de 28 de vasluieni vor fi instruiti cum sa isi inceapa o afacere. Cursurile de pregatire vor incepe din luna aprilie si fac parte din cadrul unui proiect cu finantare europeana nerambursabila. La finalul cursurilor, viitorii antreprenori vor beneficia si de doua cursuri de consiliere pentru planurile de afaceri proprii,

Link: Radio Iasi

Monitorul de Vaslui: 28 de vasluieni vor urma cursuri de antreprenoriat

Monitorul de Vaslui - Data: 26 martie, 2012

Un numãr de 28 de vasluieni vor fi instruiti cum sã îsi înceapã o afacere. Cursurile de pregãtire vor începe din luna aprilie si fac parte din cadrul unui proiect cu finantare europeanã nerambursabilã. La finalul cursurilor, viitorii antreprenori vor beneficia si de douã cursuri de consiliere pentru planurile de afaceri proprii,


Link: Monitorul de Vaslui

DIN ANGAJAT, ANGAJATOR

Analogtv, YouTube - Data: 13 februarie, 2012

Link: Analogtv, YouTube

O treaptă necesară către antreprenoriatul profesionist

Mesagerul - Data: 12 februarie, 2012

„Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS”, program de formare orientat în mai multe orașe din țară, din toate zonele pe parcursul acestui an, și-a găsit desfășurarea și la Bistrița, vineri, 10 februarie.

Link: Mesagerul

Eșecul în afaceri: obstacol sau oportunitate?

Mesagerul - Data: 10 februarie, 2012

Aceasta este tema seminarului de informare în domeniul antreprenoriatului la care vor lua parte oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de creditare și ai structurilor asociative antreprenoriale locale, persoane care doresc să se familiarizeze cu noțiuni practice de antreprenoriat. Vor răspunde interesului public: Monica Mureșan – secretar general al Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Anna Goller – director al Sucursalei județene a CEC Bank, Sorin Cordovan – director al Sucursalei Reiffeisen Bank, Emilia Morariu, Marius Bonea, Ioan Peteleu – antreprenori.

Link: Mesagerul

Eșecul în afaceri - obstacol sau oportunitate, temă de dezbatere la Bistrița

Rasunetul - Data: 8 februarie, 2012

Oameni de afaceri, repezentanți ai instituțiilor de creditare și ai structurilor asociative antreprenoriale locale, precum și persoane care doresc să se familiarizeze cu noțiuni practice de antreprenoriat sunt așteptate vineri, la Hotel Coroana, în cadrul unui seminar de informare în domeniul antreprenoriatului “Eșecul în afaceri: obstacol sau oportunitate?”.

Link: Rasunetul

Seminar de informare in domeniul antreprenoriatului STEPS la Iasi

Flacara Iasului - Data: 23 noiembrie, 2011

Peste 52% dintre romani doresc sa isi deschida propria afacere, iar principalele motive pentru care declara ca ar face acest lucru sunt dorinta de independenta personala, satisfactia muncii pentru propria persoana, flexibilitatea programului de lucru si anticiparea unor venituri mai mari decat cele obtinute in calitate de salariat.

Link: Flacara Iasului

STEPS, o treapta necesara catre antreprenoriatul profesionist

http://www.finantare.ro - Data: 3 noiembrie, 2011

Urmarind stimularea liberei initiative in randurile populatiei active a Romaniei prin dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale si manageriale, proiectul STEPS consolideaza mediul de afaceri autohton.

Link: http://www.finantare.ro

STEPS la ORA DE PROFIT

Radio Constanta - Data: 27 octombrie, 2011

Informatii despre proiect si valoarea adusa programei de pregatire a cursantilor de colaborarea cu firma de consultanta MSK Global, intr-o discutie radiofonica intre Expertul in PR si comunicare STEPS, dna Ioana Speteanu si dna. Dana Sterghiuli, jurnalist la de la Radio Constanta.

Link: Radio Constanta

Antreprenor pas cu pas – Cursuri gratuite

http://360.uaic.ro - Data: 27 octombrie, 2011

Institutul IRECSON Romania și MSK Global organizează de cursul de formare profesională „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS“.

Link: http://360.uaic.ro

Stimularea initiativei antreprenoriale prin seminariile de informare STEPS

www.finantare.ro - Data: 24 octombrie, 2011

Peste 52% dintre romani doresc sa isi deschida propria afacere, iar principalele motive pentru care declara ca ar face acest lucru sunt dorinta de independenta personala, satisfactia muncii pentru propria persoana, flexibilitatea programului de lucru si anticiparea unor venituri mai mari decat cele obtinute in calitate de salariat

Link: www.finantare.ro

Profesorii de antreprenoriat STEPS sunt exemple de reusita in afaceri

www.finantare.ro - Data: 24 octombrie, 2011

Formata din lectori si consultanti in afaceri cu experienta de business proprie, Reteaua Nationala de Experti Multiplicatori STEPS este angrenata in pregatirea profesionala a persoanelor cu vocatie antreprenoriala din toata tara.

Link: www.finantare.ro

Antrenat pentru succes

MoneyExpress - Data: 24 octombrie, 2011

Este important să știi teoria, dar dacă nu știi cum să comunici și cum să negociezi profesionist, șansele de a avea succes ca antreprenor în noua lume postcriză sunt destul de mici. Lansat cu puțin timp în urmă, programul STEPS își propune să îi educe pe oamenii de afaceri români să dobândească așa‑numitele „soft‑skills“ – abilități de comunicare și de negociere în business, atât de importante în încheierea de contracte avantajoase.

Link: MoneyExpress

Primii pasi in afaceri cu seminariile de informare STEPS

www.finantare.ro - Data: 17 octombrie, 2011

Este antreprenoriatul o optiune in vremuri de austeritate bugetara? Sunt afacerile mici si mijlocii viabile pe o piata cu un consum in declin? Daca da, unde pot fi gasite, cu costuri minime, consultanta si finantarea necesare?

Link: www.finantare.ro

Cursuri de antreprenoriat cu know-how britanic

www.finantare.ro - Data: 17 octombrie, 2011

In perioada 15 octombrie - 20 noiembrie a.c. se desfasoara, la nivelul celor 8 regiuni de dezvoltare ale tarii, cursurile de antreprenoriat "STEPS - Antreprenor pas cu pas".

Link: www.finantare.ro

"Antreprenor pas cu pas", cronica unui proiect vizionar

www.finantare.ro - Data: 17 octombrie, 2011

O conferinta internationala in domeniul resurselor umane, la care participau specialisti si consultanti din numeroase tari, avea sa marcheze inceputul unei colaborari de durata intre doua echipe redutabile, a carei finalitate este programul de training si consultanta in antreprenoriat STEPS, destinat tuturor celor ce au initiativa privata si doresc sa si-o materializeze in afaceri viabile.

Link: www.finantare.ro

IRECSON te ajută să faci PRIMUL PAS spre deschiderea unei afaceri

www.jurnaldeconstantaonline.ro - Data: 14 octombrie, 2011

În weekend, la Constanța se dă startul cursurilor „Primul pas“. Aceste lecții despre cum să îți dezvolți propria afacere sunt realizate de Institutul Român de Cercetări Economico – Sociale și Sondaje (IRECSON), în parteneriat cu furnizorul britanic de servicii de consultanță în afaceri MSK Global Training.

Link: www.jurnaldeconstantaonline.ro

Aproape 1000 de tineri din întreaga țară vor fi instruiți în domeniul antreprenoriatului printr-un proiect european.

http://www.radiomures.ro - Data: 14 octombrie, 2011

Proiectul STEPS este unul strategic și va fi implementat la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare regională de către Institutul de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje din București.

Link: http://www.radiomures.ro

Cum pregatesti 1000 de manageri cu 19 milioane de lei

Wall-Street - Data: 7 octombrie, 2011

Institutul Roman de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje (IRECSON) impreuna cu partenerul sau, firma de consultanta in afaceri MSK Global Training, din Marea Britanie, isi propun sa dezvolte competentele antreprenoriale si manageriale ale unui numar de minimum 960 intreprinzatori, printr-un proiect de 19 milioane de lei, din bani europeni.

Link: Wall-Street

Cum devii afacerist pe banii UE

Dailybusiness - Data: 7 octombrie, 2011

Proiectul "Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formarea profesionala a intreprinzatorilor din Romania - Steps" are o valoare totala de 19,1 milioane de lei (circa 4,5 milioane de euro), din care 16,4 milioane de lei reprezinta finantare nerambursabila din Fondul Social European.

Link: Dailybusiness

STEPS - antreprenor pas cu pas

retea.aepado.ro - Data: 1 octombrie, 2011

Programul de formare profesională „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“ vine în întâmpinarea vocației antreprenoriale cu o ofertă completă de seminarii de informare, cursuri și consultanță în domeniul afacerilor, cu know-how din Marea Britanie, menită să furnizeze instrumentele și cunoștințele necesare stimulării spiritului antreprenorial și punerii cu succes în practică a ideilor dumneavoastră de afaceri.

Link: retea.aepado.ro

Dezvoltarea competențelor antreprenoriale

ComunicatedePresa.ro - Data: 26 iulie, 2011

Între 14 iulie-17 iulie și 21 iulie -24 iulie a.c. au avut loc, la Bușteni, sesiunile de transfer transnațional de bune practici și know-how în domeniul antreprenoriatului, din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS“.

Link: ComunicatedePresa.ro

Expertiza britanica in afaceri pentru 960 de intreprinzatori romani, in perioada 2011-2013

Stiri.com.ro - Data: 6 aprilie, 2011

Institutul Roman de Cercetari Economico - Sociale si Sondaje (IRECSON), in parteneriat cu furnizorul britanic de servicii de consultanta MSK Global Training deruleaza in perioada decembrie 2010 - noiembrie 2013 programul "Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania" . Lansarea oficiala a proiectului a avut loc la Bucuresti, in luna martie a.c., in cadrul evenimentului "Antreprenor in vremuri de criza cu know-how britanic" .

Link: Stiri.com.ro

Expertiza britanica in afaceri pentru 960 de intreprinzatori romani, in perioada 2011-2013

Comunicatedepresa.ro - Data: 6 aprilie, 2011

Institutul Roman de Cercetari Economico - Sociale si Sondaje (IRECSON), in parteneriat cu furnizorul britanic de servicii de consultanta MSK Global Training deruleaza in perioada decembrie 2010 - noiembrie 2013 programul "Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania". Lansarea oficiala a proiectului a avut loc la Bucuresti, in luna martie a.c., in cadrul evenimentului "Antreprenor in vremuri de criza cu know-how britanic".

Link: Comunicatedepresa.ro

Revista presei de(spre) training

Trainer's Corner - Data: 11 martie, 2011

Antreprenorii români vor putea participa gratuit din octombrie la o serie de cursuri prin care vor învata cum sa îsi dezvolte businessul dupa modelul britanic.

Link: Trainer's Corner

Cum pot invata gratuit antreprenorii romani de la cei britanici sa-si conduca afacerile

Wall-Street - Data: 8 martie, 2011

Cei care isi doresc sa isi lanseze o afacere sau au infiintat deja o firma vor putea sa participa gratuit din octombrie la o serie de cursuri prin care vor inveta cum sa isi dezvolte businessul dupa modelul britanic, in cadrul unui program care dureaza trei ani si care este finantat cu 5 milioane de euro din fonduri europene.

Link: Wall-Street

960 de întreprinzatori, scolarizati sa devina antreprenori cu know-how britanic

Agentia Nationala de Presa , Agerpres - Data: 4 martie, 2011

960 de întreprinzatori români vor fi scolarizati în cadrul proiectului "Antreprenor în vremuri de criza cu know-how britanic", realizat în parteneriat de Institutul Român de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje (IRECSON) si furnizorul britanic de servicii de consultanta, MSK Global Training si lansat vineri, la Bucuresti.

Link: Agentia Nationala de Presa , Agerpres

Antreprenor in vremuri de criza cu know-how britanic

Progresiv - Data: 4 martie, 2011

Eveniment de lansare a proiectului "Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania – STEPS". Locatie: Hotel Golden Tulip Times, Bucuresti Organizator: Institutul Roman de Cercetari Economico-Sociale si Sondaje (IRECSON), in parteneriat cu compania britanica de consultanta MSK Global Training

Link: Progresiv

Antreprenor in vremuri de criza

Fabrica de Bani - Data: 24 februarie, 2011

Institutul Roman de Cercetari Economico – Sociale si Sondaje (IRECSON) si compania britanica de consultanta MSK Global Training organizeaza vineri, 4 martie 2011, ora 9:30, in sala de conferinte Panorama a hotelului Golden Tulip Times din Bucuresti, evenimentul „Antreprenor in vremuri de criza cu know-how britanic”. Cu acest prilej va avea loc lansarea proiectului cu finantare europeana „Dezvoltarea competentelor antreprenoriale prin transfer transnational de bune practici si formare profesionala a intreprinzatorilor din Romania“.

Link: Fabrica de Bani

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.