Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Home > PARTENERI > MSK Global Training

MSK Global Training

Compania britanică MSK Global Training furnizează servicii de consultanță în domeniul afacerilor, precum și training de inaltă calitate, flexibil și de actualitate, cuprinzând tehnici de comunicare eficientă și soft skills. MSK Globak Training organizează cursuri de specializare pentru formatori, cât și sesiuni de coaching pentru angajații din cadrul instituțiilor. Printre clienții companiei se numără firme private, autorități publice și organizații neguvernamentale.
 
Echipa de formatori ai MSK Global Training numără specialiști cu experiență recunoscută in domeniul afacerilor și în formarea continuă a adulților, în formarea de competențe manageriale și antreprenoriale. Formatorii înțeleg presiunea termenelor limită și a misiunilor internaționale intr-un mediu competitiv, furnizând servicii de înaltă calitate, la standardele de excelență ale pieței mondiale din domeniul consultanței și trainingului. Prin programele de formare profesională și managerială, clienții își imbunătățesc aptitudinile în domeniul afacerilor, perfecționându-se în aspectele cheie de business: negocierea, imbunătățirea aptitudinillor de conducere și afirmarea competenței profesionale în echipa de lucru.
 
Portofoliul de clienți ai MSK Global Training cuprinde companii multinaționale și organizații guvernamentale, a căror prezență certifică valoarea serviciilor prestate (Unilever, Vopak, Fluor, Shell Oil și Organizația Natiunilor Unite), precum și numeroase organizații ale societății civile. Pe parcursul anului 2008-2009,  MSK Global Training a avut ca partener Guvernul Britanic, Pilonul 2 și a furnizat cu succes cursuri persoanelor fizice și juridice.
 
Domeniile in care MSK Global Training formează și acordă consultanță sunt diverse: afaceri, resurse umane, transporturi, design, comerț.  Serviciile de formare constau în activități cu un pronunțat caracter practic, orientate către satisfacerea nevoilor punctuale ale clienților. Compania are experiență în e-learning și deține o bibliotecă online cu exerciții pentru susținerea clienților internaționali în activitățile acestora de dezvoltare a aptitudinilor.
 
Calitatea absolută a profesionalismului și eficienței este una dintre valorile companiei.  MSK Global Training oferă o varietate de servicii de formare specifice afacerilor. Formarea profesională și managerială în cadrul firmei combină recomandări de strategie, comunicaționale și de conducere adaptate nevoilor specifice ale clienților. Procesul învățării este complex, reunind cunoștințele și expertiza unor firme multinaționale cu experiența de lucru cu antreprenori și personal executiv. Acest mod de abordare reflectă experiența profesională extensivă în organizațiile mici și mari, aducând beneficii atât companiilor, cât și organizatiilor non-profit.
 
Echipa MSK Global Training este formată din consultanți și formatori experimentați care au lucrat cu firme de prestigiu din lume. Aceștia pun la dispoziția clienților companiei experiența și bunele practici internaționale din domeniile în care aceasta activează. 
 
 
 
Date de contact
MSK Global Training
 
Adresa:
1 Adam and Eve Mews
High Street Kesington
London W8 6UG
United Kingdom
 
Telefon: +44 (0)207 938 1076
Fax: +44 (0)207 183 1167 

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.