Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Sesiuni de transfer de bune practici și know-how pentru experții multiplicatori de cunoștințe antreprenoriale

Sesiuni de transfer de bune practici și know-how pentru experții multiplicatori de cunoștințe antreprenoriale
Data: 25 iulie, 2011

Între 14 iulie-17 iulie și 21 iulie -24 iulie a.c. au avut loc, la Bușteni, sesiunile de transfer transnațional de bune practici și know-how în domeniul antreprenoriatului, din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România - STEPS“.
În cadrul acestor sesiuni, traineri și experți români, cu experiență practică în managementul afacerilor, participanți la cursurile de formare în domeniul antreprenoriatului organizate, la Londra, de furnizorul britanic de servicii de consultanță MSK Global Training, au transferat, la rândul lor, cunoștințele și bunele practici în antreprenoriat către o rețea formată din 64 de experți multiplicatori, provenind din toate cele opt regiuni de dezvoltare ale țării. Aceștia din urmă vor contribui, prin organizarea de cursuri și sesiuni de consultanță, la dezvoltarea competențelor manageriale a cel puțin 960 de persoane active, care fie doresc să devină întreprinzători privați, fie sunt manageri, fie au deja propria firmă și doresc să își perfecționeze cunoștințele profesionale și abilitățile de antreprenori. Asistența acordată celor ce doresc să devină oameni de afaceri sau, dacă deja au acest statut, să își perfecționeze abilitățile (studenți, manageri, întreprinzători, angajați, șomeri) va fi gratuită, iar primele sesiuni de informare și cursuri vor avea loc începând din luna octombrie a.c.
Sesiunile de transfer de bune practici și know-how în domeniul antreprenoriatului desfășurate la Bușteni sunt activități componente ale programului "Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România.", realizat în parteneriat de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje – IRECSON (coordonator de program) și compania britanică de consultanță în afaceri și training MSK Global Training. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale".

Un număr de zece traineri și experți români, cu experiență practică solidă în managementul afacerilor, reuniți sub egida Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje --IRECSON, participă la sesiunile de formare organizate de furnizorul britanic de servicii de consultanță MSK Global Training. Ei fac parte dintr-o echipă de 20 de traineri profesioniști ce urmează să implementeze în România programe de pregătire în domeniul antreprenoriatului, destinate persoanelor active cu inițiativă privată. Trainerii pregătiți în parteneriat cu MSK Global Training vor transfera, la rândul lor, cunoștințele și bunele practici în antreprenoriat către o rețea formată din 64 de experți multiplicatori, repartizați în cele opt regiuni de dezvoltare ale țării. Aceștia din urmă vor contribui, prin organizarea de cursuri și sesiuni de consultanță, la dezvoltarea competențelor manageriale a cel puțin 960 de persoane active, care fie doresc să devină întreprinzători privați, fie sunt manageri, fie au deja propria firmă și doresc să își perfecționeze cunoștințele profesionale și abilitățile de antreprenori. Asistența acordată celor ce doresc să își dezvolte competențele antreprenoriale – studenți, manageri, întreprinzători, angajați, șomeri - va fi gratuită, iar primele sesiuni de informare și cursuri vor avea loc începând din luna octombrie a.c.
Sesiunea de transfer de bune practici și know-how în domeniul antreprenoriatului, ce are loc la Londra în perioada anterior menționată, se circumscrie programului "Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România.", realizat în parteneriat de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje – IRECSON (coordonator de program) și compania britanică de consultanță în afaceri și training MSK Global Training. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale".
Informații suplimentare despre proiect puteți obține la tel. 021 313 20 92 / 313 22 77 și pe website-ul http://www.antreprenor-pascupas.ro

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.