Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: O nouă serie de cursuri STEPS va începe pe data de 20 aprilie

O nouă serie de cursuri STEPS va începe pe data de 20 aprilie
Data: 9 aprilie, 2013

Pe data de 20 aprilie va începe, simultan în toate cele opt regiuni de dezvoltare, o nouă serie de cursuri de antreprenoriat – ultima din cadrul proiectului.

Vom continua să fim alături de comunitatea de antreprenori și după finalizarea cursurilor, urmând să informăm în timp util cu privire la oportunitățile pe care le vom oferi după luna Noiembrie 2013 (data de finalizare a proiectului).

Timp de șase weekend-uri, antreprenorii care vor participa la cursurile noastre își vor îmbogăți cunoștințele practice și teoretice despre marketing, planul de afaceri, resurse umane, vânzări, comunicare, contabilitate, legislație și IT. Orașele în care se vor desfășura cursurile sunt următoarele: București, Ploiești, Târgu Mureș, Tulcea, Iași, Cluj, Târgu Jiu, Deva.

În atenția celor interesați: Înscrierile pentru cursurile de antreprenoriat continuă până pe data de 15 aprilie. Vă rugăm să completați formularul de înscriere la cursuri pentru a fi contactat de echipa noastră. Detalii aici.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.