Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Seminar de informare la Iași

Seminar de informare la Iași
Data: 8 aprilie, 2013

Marți, 16 Aprilie a.c., între orele 11.00 – 15.00, vă invităm să participați la seminarul de informare cu tema "Antreprenoriatul: profesie sau mod de viață", care va avea loc la Hotelul Unirea din Iași.

Sunteți întreprinzători (cu sau fără experiență), manageri, cadre de conducere, angajați ai instituțiilor publice sau private? Vă așteptăm să dezbateți împreună cu invitații noștri cultura antreprenorială autohtonă și pașii catre trebuie făcuți pentru a atinge succesul în afaceri.

Alături de speakerii invitați cu ocazia evenimentului, antreprenori de success pe plan local, va participa și reprezentantul MSK Global Training - partnerul britanic al insitutului IRECSON în cadrul proiectului STEPS.

Agenda seminarului este disponibilă aici.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.