Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Au început înscrierile pentru următoarea serie de cursuri STEPS

Au început înscrierile pentru următoarea serie de cursuri STEPS
Data: 7 martie, 2013

Au început înscrierile pentru următoarea serie de cursuri STEPS, care va debuta pe 20 aprilie.

Timp de șase weekend-uri, antreprenorii care vor participa la cursurile noastre își vor îmbogăți cunoștințele practice și teoretice despre marketing, planul de afaceri, resurse umane, vânzări, comunicare, contabilitate, legislație și IT. Orașele în care se vor desfășura cursurile sunt următoarele: București, Ploiești, Târgu Mureș, Tulcea, Iași, Cluj, Târgu Jiu, Deva.

Pentru a fi contactați de echipa noastră, vă rugăm să completați formularul de înscriere la cursuri. Pentru mai multe detalii, click aici.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.