Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: A patra sesiune de cursuri STEPS

A patra sesiune de cursuri STEPS
Data: 22 februarie, 2013

Pe 26 ianuarie 2013 a debutat, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare, o nouă promoție de cursuri STEPS.


Timp de șase weekend-uri, antreprenorii care participă la cursurile noastre își vor îmbogăți cunoștințele practice și teoretice despre marketing, planul de afaceri, resurse umane, vânzări, comunicare, contabilitate, legislație și IT. Pe lângă transferul de know-how britanic și împărtășirea de experiențe din mediul de afaceri autohton, echipa noastră de lectori le va insufla constant participanților motivația și inspirația necesare pentru a avea succes în afaceri.

Să le urmăm succes antreprenorilor STEPS, atât la examenul pe care îl vor susține în data de 16.03.2013, cât și în afaceri!

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.