Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Continuă înscrierile la cursurile de antreprenoriat cu know-how britanic, în cadrul proiectului STEPS!

Continuă înscrierile la cursurile de antreprenoriat cu know-how britanic, în cadrul proiectului STEPS!
Data: 22 ianuarie, 2013

O nouă serie de cursuri de antreprenoriat cu know-how britanic se desfășoară în perioada 26 ianuarie 2013 – 10 martie 2013 la Piatra Neamț, Constanța, Pitești, Craiova, Timișoara, Bistrița, Sibiu și București. Sunt așteptați să participe întreprinzători privați, manageri, cadre de conducere din companii, persoane care inițiază afaceri. Costurile participării sunt suportate din fonduri europene și cofinanțări naționale. Înscrierile se fac pe site-ul proiectului, secțiunea "Cursuri de antreprenoriat" și la responsabilii regionali.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.