Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Întâlnire de lucru cu partenerii britanici

Întâlnire de lucru cu partenerii britanici
Data: 2 octombrie, 2012

Cei mai buni cursanți din ciclurile anterioare de formare în antreprenoriat, oameni de afaceri deja consacrați, sau persoane care au înființat IMM-uri în urma absolvirii cursurilor STEPS, se întâlnesc cu consultanții de business ai MSK Global Training. Evenimentul are loc pe data de 5 octombrie, în cursul dupa-amiezii și constituie o sesiune extraordinară de lucru, în cadrul căreia absolvenții STEPS vor beneficia de expertiza partenerilor britanici din proiect.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.