Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Cursuri de antreprenoriat la Piatra Neamț și București

Cursuri de antreprenoriat la Piatra Neamț și București
Data: 14 septembrie, 2012

Echipa STEPS mulțumește tuturor celor care s-au înscris în programul național de formare în domeniul antreprenoriatului din perioada 22 septembrie 2012 – 10 noiembrie 2012 și anunță câteva modificări în derularea acestuia. Cursurile de de antreprenoriat cu know-how britanic se vor desfășura în perioada menționată la Piatra Neamț, pentru Regiunea NE și la București pentru Regiunea București-Ilfov, urmând ca cele de la Tulcea, Pitești, Tg.Jiu, Deva, Oradea și Sibiu să fie reprogramate la o dată ce va fi anunțată. Înscrierile continuă însă, fiind așteptați să participe întreprinzători privați, manageri, cadre de conducere din companii, persoane care inițiază afaceri. Costurile participării sunt suportate din fonduri europene și cofinanțări naționale. Înscrierile se fac pe site-ul proiectului, secțiunea "Cursuri de antreprenoriat" și la responsabilii regionali.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.