Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Start în afaceri pentru a treia promoție STEPS

Start în afaceri pentru a treia promoție STEPS
Data: 19 iunie, 2012

Sâmbătă, 16 iunie a.c., a avut loc, în cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării, examenul de absolvire al celei de treia serii de cursuri de antreprenoriat STEPS. Au susținut testarea cunoștințelor și abilităților practice de antreprenoriat 189 de cursanți, examenul constând în proba scrisă (test grilă conținând noțiuni generale de afaceri predate de către lectorii STEPS pe parcursul celor șase săptămâni de curs) și susținerea propriului plan de afaceri, schițat și mai apoi realizat pe perioada cursurilor, împreună cu lectorii și consultanții din program. Prestația absolvenților a fost apreciată și notată de comisii constituite în toate orașele mai sus menționate, comisii din care au făcut parte reprezentanții locali ai Consiliului Național de Formare Profesională a Adulților, consultanți în afaceri și experți din cadrul echipei de proiect STEPS.


Echipele extraordinare de absolvenți STEPS din Regiunea Sud-Est (foto stânga) și Regiunea Nord-Vest (foto dreapta), alături de doamnele Gabriela Iurov și Cornelia Macarie, responsabili regional în cadrul proiectului de formare antreprenorială „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România“.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.