Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Seminar de informare la Timișoara

Seminar de informare la Timișoara
Data: 29 februarie, 2012

9 martie 2012 – Hotel Strelitia, din Timișoara, găzduiește între  orele 17:30 și 20:30 seminarul de informare în domeniul antreprenoriatului „Eșecul în afaceri: obstacol sau oportunitate?” . Sunt invitate să participe persoanele active interesate să se familiarizeze cu noțiuni practice de antreprenoriat, șomeri, întreprinzători privați și studenți. Intrarea este liberă.
Agenda

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.