Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Seminar de informare la Tg. Jiu

Seminar de informare la Tg. Jiu
Data: 20 februarie, 2012

24 februarie – Restaurant ANNA, Insula Jiului, din Tg. Jiu, găzduiește între orele 11:00 și 13:30 seminarul de informare în domeniul antreprenoriatului „Antreprenoriat pe vremuri de criză: idei viabile, strategii, finanțări” . Sunt invitate să participe persoanele active care doresc să se familiarizeze cu noțiuni practice de antreprenoriat, întreprinzători privați și studenți. Intrarea este liberă.
Agenda

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.