Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Decernarea diplomelor STEPS

Decernarea diplomelor STEPS
Data: 16 ianuarie, 2012

Sâmbătă, 21 ianuarie a.c., vor avea loc la București, Iași, Călărași, Constanța, Craiova, Tg. Mureș, Cluj-Napoca și Reșița, festivitățile de decernare a diplomelor de absolvire a cursurilor de antreprenoriat cu know-how britanic organizate de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje IRECSON în parteneriat cu compania de consultanță în afaceri MSK Global Training (Marea Britanie). Diplomele acordate promoției STEPS 2012 sunt atestate CNFPA.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.