Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: 47 de cursanți STEPS își deschid propriile firme.

47 de cursanți STEPS își deschid propriile firme.
Data: 10 ianuarie, 2012

Sesiunea de consultanță pentru demararea propriilor afaceri, sesiune care urmează a fi organizată pe data de 21 ianuarie 2012, a înregistrat deja 47 de înscrieri. Este vorba despre absolvenți ai cursurilor de antreprenoriat STEPS din toată țara, ferm deciși să devină întreprinzători privați în 2012. Ei vor beneficia de sprijinul consultanților STEPS, sub a căror îndrumare vor parcurge primii pași concreți către dobândirea statutului de antreprenor: consiliere juridică în vederea întocmirii actelor necesare înregistrării firmelor și finisarea planurilor de afaceri. Odată deveniți întreprinzători privați, ei vor beneficia în continuare de sprijin punctual din partea consultanților STEPS, în funcție de problemele cu care se confruntă.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.