Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Sesiune de consultanță în afaceri pentru absolvenții STEPS

Sesiune de consultanță în afaceri pentru absolvenții STEPS
Data: 29 noiembrie, 2011

În a doua jumătate a lunii ianuarie 2012, la o dată ce urmează a fi anunțată, va avea loc sesiunea de consultanță în domeniul afacerilor acordată absolvenților programului de pregătire în domniul antreprenoriatului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS“ din seria octombrie – noiembrie 2011.
Consultanți în afaceri și experți STEPS, ei înșiși antreprenori cu experiență, vor lucra, alături de autorii celor mai fezabile planuri de afaceri realizate pe parcursul programului de pregătire, la implementarea acestora. Sesiunile de consultanță se vor desfășura în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale țării și vor include și pregătirea documentației necesare înregistrării firmei/PFA.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.