Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Seminar de antreprenoriat STEPS la Cluj

Seminar de antreprenoriat STEPS la Cluj
Data: 31 octombrie, 2011

Joi, 3 noiembrie 2011, la Cluj, Hotel Belvedere, începând cu ora 10 a.m. are loc seminarul de informare în domeniul antreprenoriatului“De la idee la succes: elemente necesare pentru a construi și dezvolta o afacere”.

Aceste teme vor fi abordate de oameni de afaceri, reprezentanți ai băncilor finanțatoare și oficiali care, într-un dialog deschis cu publicul participant, vor căuta soluții la problemele cu care se confruntă investitorii autohtoni. Discuțiile vor avea loc în cadrul seminarului de informare “De la idee la succes: elemente necesare pentru a construi și dezvolta o afacere”, ce are loc joi, 3 noiembrie 2011, la Cluj, Hotel Belvedere, începând cu ora 10 a.m.

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.