Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Noutati: Sesiune româno-britanică de pregătire a seminariilor informative și cursurilor de antreprenoriat

Sesiune româno-britanică de pregătire a seminariilor informative și cursurilor de antreprenoriat
Data: 13 septembrie, 2011

Echipa mixtă de proiect româno- britanică, formată din oamenii de afaceri traineri în antreprenoriat ai Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și MSK Global Training s-a reunit, pe data de 12 septembrie a.c., la București, pentru discutarea ultimelor detalii pregătitoare demarării, începând din 7 octombrie a.c., a seminariilor de informare și cursurilor din cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România – STEPS„.
Printre punctele de pe agenda întâlnirii au figurat: evaluarea stadiului pregătirii și implementării activităților din proiect, prezentarea formei finale a suportului de curs, prezentarea strategiei de comunicare și a temelor seminariilor de informare în antreprenoriat.
Această sesiune de lucru a partenerilor români și englezi din proiect a marcat debutul unei noi etape, aceea a organizării de seminarii și cursuri destinate tuturor acelora care au deja o afacere și doresc să își îmbunătățească performanțele antreprenoriale, sau care intenționează să înființeze mici întreprinderi private.

Asistența acordată în cadrul proiectului „ STEPS – Antreprenor pas cu pas” celor ce doresc să își dezvolte competențele antreprenoriale – studenți, manageri, întreprinzători, angajați, șomeri, va fi gratuită, beneficiind de finanțarea Uniunii Europene. Cei ce vor urma cursurile de antreprenoriat STEPS vor beneficia de expertiza lectorilor și consultanților în afaceri ai IRECSON și MSK Global Training, ei înșiși antreprenori, specializați în diverse domenii, de la marketing, management la economie socială și având o experiență profesională solidă. Lectorii STEPS și-au perfecționat abilitățile de înteprinzători privați printr-un valoros transfer de know-how antreprenorial realizat în colaborare cu reputații consultanți britanici ai firmei MSK Global Trainig , fiind pregătiți să aducă un plus calitativ cursurilor de profil.

Proiectul "Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România", realizat în parteneriat de Institutul Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje – IRECSON (coordonator de program) și compania britanică de consultanță în afaceri și training MSK Global Training, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 3.1 "Promovarea culturii antreprenoriale".

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.