Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Achizitii: ANUNT DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI DE ACHIZITII “Servicii de organizare evenimente (sesiuni de formare, examinare și consultanță) pentru anul II de implementare a proiectului finanțat prin contractul POSDRU/92/3.1/S/61332”

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

ANUNT DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI DE ACHIZITII “Servicii de organizare evenimente (sesiuni de formare, examinare și consultanță) pentru anul II de implementare a proiectului finanțat prin contractul POSDRU/92/3.1/S/61332”
Data: 15 iunie, 2012

ANUNT DE ATRIBUIRE A CONTRACTULUI DE ACHIZITII

“Servicii de organizare evenimente (sesiuni de formare, examinare și consultanță) pentru anul II de implementare a proiectului finanțat prin contractul POSDRU/92/3.1/S/61332”

1. Denumirea, codul fiscal si adresa autoritatii contractante: INSTITUTUL ROMAN DE CERCETARI ECONOMICO-SOCIALE SI SONDAJE – IRECSON SRL, cod Fiscal 3328291 RO, str. Franceza nr. 68, sect.3, Bucuresti

2. Surse de finanțare: Achiziția se realizează în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România–STEPS”. Proiectul este finanțat din următoarele surse: Contribuție publică națională – 6%, Contribuție comunitară – FSE – 94%. Cofinanțarea din Fondul Social European se face prin „Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, AP.3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, DMI 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”.

3. Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de servicii : PROCEDURA COMPETITIVA

4. Data semnarii contractului: 17-19.01.2012

5. Criteriul utilizat pentru atribuirea contractului de furnizare : PRETUL CEL MAI SCAZUT

6. Numarul de oferte primite :
Lotul 1 -2
Lotul 2 -6
Lotul 3 -2
Lotul 4 -4
Lotul 5 -3
Lotul 6 -3
Lotul 7 -4
Lotul 8 -6


7. Denumirea (numele) ofertantului castigator:
Lotul 1 - SC TRAVEL HOSPITALITY EVENTS MANAGEMENT SRL Bucuresti
Lotul 2 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti
Lotul 3 - SC TOUR IMPEX MAPAMOND MD SRL Craiova
Lotul 4 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti
Lotul 5 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti
Lotul 6 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti
Lotul 7 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti
Lotul 8 - SC PERFECT TOUR SRL Bucuresti

CAUTA ANUNT ACHIZITIE

Cod anunt:
Data publicarii:

Noutāţi

Seminar de informare la Tulcea

Data: 8 aprilie, 2013

Seminar de informare la Iași

Data: 8 aprilie, 2013

Seminar de informare la Tg. Jiu

Data: 25 martie, 2013

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.