Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Contact | Autentificare
 
HOME DESPRE STEPS PARTENERI ACHIZITII CONTACT
RO | EN
Achizitii: Anunț publicitar privind achiziția de MATERIALE PUBLICITARE

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Anunț publicitar privind achiziția de MATERIALE PUBLICITARE
Data: 29 august, 2011

Obiectul contractului: “Servicii de realizare materiale publicitare pentru anul I de implementare a proiectului finantat prin contractul POSDRU 92/3.1/S/61332”
Scurta descriere a obiectului contractului :
Realizarea de materiale publicitare pentru anul I de implementare a proiectului finantat prin contractul POSDRU 92/3.1/S/61332, constand in bannere, roll-up-uri si placa permanenta conform specificatiilor tehnice din prezenta documentatie. Materialele publicitare vor fi realizate pe baza Manualului de identitate vizuală a proiectului 61332, a Manulului de identitate vizuală a Programului POSDRU și a textului pus la dispoziție de Beneficiar.
Specificatii/Cerințe tehnice
Materialele publicitare vor fi realizate pe baza Manualului de identitate vizuală a proiectului 61332, a Manulului de identitate vizuală a Programului POSDRU și a textului puse la dispoziție de Beneficiar.
 
Realizarea de materiale publicitare, după cum urmează:
 
Nr.crt.
Descrierea produsului/serviciului/lucrării
Cant.
1
Placă permanentă, cu următoarele caracteristici:
-          Descriere: placă gravată alb-negru
-          Dimensiune: 300 x 200 mm
-          Material: plexiglass, fixare cu distanțiere și șuruburi cromate
-          Termen garanție: minim 5 ani de la data montării
1
2
Roll-up, cu următoarele caracteristici:
-          Dimensiune: 85 x 200 cm
-          Material: caseta aluminiu și print policromie polipropilenă (calitate fotografică)
-          Demontabil: da
-          Geantă textilă protecție: da
16
3
Banner, cu următoarele caracteristici:
-          Descriere: incripționat pe o față, cu tiv, capse din 20 în 20 de cm, și cordelină de ancorare
-          Dimensiune: 400 x 125 cm
-          Material: poliplan, 550 g/mp
-          Demontabil: da
8
 
Surse de finanțare Achiziția se realizează în cadrul proiectului „Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin transfer transnațional de bune practici și formare profesională a întreprinzătorilor din România–STEPS”. Proiectul  este finanțat din următoarele surse: Contribuție publică națională – 6%, Contribuție comunitară - FSE – 94%. Cofinanțarea din Fondul Social European se face prin “Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”. Ap.3:”Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor”, DMI 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”, proiect strategic - “ Fii întreprinzător”.
Procedura pentru efectuarea achiziției: Procedura de cercetare a pietei-studiu al pietei
Criteriul aplicat: prețul cel mai scăzut
Adresa achizitorului: S.C. INSTITUTUL ROMÂN  DE CERCETĂRI ECONOMICO-SOCIALE ȘI SONDAJE-IRECSON SRL, str Franceză, nr.68, cod poștal 030106, sector 3, localitate Bucuresti, Romania, tel/fax 021.315.62.63; 021.313.20.92, adresa internet: www.irecson.ro.  
Documentația pentru ofertanți: se poate ridica, în baza unei solicitări scrise în intervalul orar 10.00-17.00, de la sediul S.C. INSTITUTUL ROMÂN  DE CERCETĂRI ECONOMICO-SOCIALE ȘI SONDAJE – IRECSON S.R.L.,  str. Franceză, nr. 68, cod poștal 030106, sector 3, localitate București, persoana de contact: Agachi Dumitra, sau apasati aici.
 
Pentru informații suplimentare legate de contractul de achiziție vă invităm să ne contactați la adresa achizitorului, persoana de contact Agachi Dumitra sau  prin email la adresa: mona.agachi@irecson.ro.
.
Data și ora limită pentru trimiterea ofertelor: 08.09.2011, ora.13.00, la sediul achizitorului.
Data și ora pentru deschiderea ofertelor: 08.09.2011, ora.14.00 la sediul achizitorului.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAUTA ANUNT ACHIZITIE

Cod anunt:
Data publicarii:

Noutāţi

Seminar de informare la Tulcea

Data: 8 aprilie, 2013

Seminar de informare la Iași

Data: 8 aprilie, 2013

Seminar de informare la Tg. Jiu

Data: 25 martie, 2013

Conținutul acestui site este proprietatea Institutului Român de Cercetări Economico-Sociale și Sondaje-IRECSON și este protejat de legea copyright-ului și alte legi privind protecția proprietății intelectuale. Este interzisă copierea, descărcarea, printarea, publicarea, afișarea, procesarea, distribuirea, transferarea, traducerea, adăugarea, actualizarea, compilarea, adaptarea sau transformarea în orice formă a conținutului site-ului fără obținerea prealabilă a acordului scris din partea IRECSON.